Tähtiklaani ja Synkkä Metsä


Tähtiklaani
Tähtiklaani on paikka, jonne soturilain mukaan eläneiden, kuolleiden soturiesi-isien henget päätyvät kuoleman jälkeen. Ulkonäöltään Tähtiklaanin kissat ovat läpikuultavia ja tähdenhohtoisia.

Tähtiklaani ja klaanit
Tähtiklaani on tärkeä osa klaanien elämää.
Henkikissat auttavat antamalla enteitä ja neuvoja yleensä klaanien parantajille, mutta toisinaan myös muille klaanin jäsenille. Klaanikissat, yleensä parantajat ja päälliköt, voivat myös itse pyytää Tähtiklaanilta apua. Yleensä henkikissat ovat yhteydessä unen välityksellä, sekä ilmestyvät vain kissoille, jotka ovat olleet hänelle läheisiä tai ovat samassa klaanissa kuin henkikissa on ollut eläessään. Henkikissoilla on myös kyky ilmestyä hereillä olevalle kissalle ja he kykenevät ilmestymään myös klaanien ulkopuolella elävien kissojen uniin.
Klaanikissoilla on myös tapana kiittää Tähtiklaania hyvästä pyyntionnesta, onnettomuudelta välttymisestä jne.

Elämä Tähtiklaanissa
Kun kissa kuolee, hänelle läheisin Tähtiklaanin kissa saattaa hänet Tähtiklaaniin. Siirtymä Tähtiklaaniin tapahtuu silmänräpäyksen aikana; kissa sulkee silmänsä ja avattuaan ne uudelleen, hän on Tähtiklaanissa.
Tähtiklaanissa kissat saavat tietää kaiken klaaneista, mukaanlukien asiat Taivasklaanista. Hekikissat myös elävät sen ikäisinä, kuin minkä ikäisinä he olivat olleet onnellisimmillaan, eivätkä he enää ikäänny.
Tähtiklaanin alue on täynnä riistaa, eikä kissojen tarvitse partioida tai tehdä muitakaan vastaavia tehtäviä, vaan he voivat tehdä lähes mitä haluavat.
Kissojen henget pysyvät Tähtiklaanissa niin kauan, kunnes kaikki elävät ja kuolleet kissat ovat unohtaneet hänet. Ollessaan Tähtiklaanissa, kissan hahmo muuttuu yhä enemmän ja enemmän läpikuultavaksi, minkä jälkeen "saavat levätä yksin ja rauhassa".
Tähtiklaanin kissa voi myös kuolla tullessaan tapetuksi uudelleen, mikä saa heidät katoamaan lopullisesti. Tähtiklaanin jälkeinen paikka on tuntematon.

Tähtiklaani ja Synkkä Metsä
Tähtiklaanin kissat kykenevät kulkemaan Synkkään Metsään, mutta heillä on tällöin suuri riski eksyä sinne ja olla löytämättä tietään takaisin. Synkässä metsässä asuvat kissat usein haukkuvat Tähtiklaania, kun taas Tähtiklaani suhtautuu Synkkään metsään rauhallisemmin. He eivät usein avoimesti hauku Synkkää metsää, mutta eivät pidä heidän "elämäntavastaan"
Tähtiklaanin ja Synkän Metsän raja on aavemainen, vaalea valo, missä ilma on niin sumuista, että siellä on vaikeaa hengittää.


Synkkä Metsä/ Tähdetön Maa
Synkkä Metsä on Tähtiklaanin vastakohta. Sinne joutuvat ne kissat, jotka ovat rikkoneet soturilakia räikeästi tai aiheuttaneet muuten suurta tuhoa klaanissaan.

Synkkä Metsä ja klaanit
Synkän Metsän kissat pystyvät ilmestymään eläville kissoille siinä missä Tähtiklaaninkin kissat kykenevät, mutta jos kissa ei tahdo nähdä Synkän Metsän kissoja, se estää heidän ilmestymisen.
Synkän Metsän kissat ilmestyvät useinmiten kissoille kouluttaakseen heitä ja käännyttääkseen heitä klaaneja vastaan. Kissat säilyttävät kaiken oppimansa, sekä myös fyysiset vammat, jotka ovat vierailunsa aikana saaneet.

Elämä Synkässä Metsässä
Synkkään Metsään jouduttuaan, kissa joutuu kulkemaan metsässä yksin, toisin kuin Tähtiklaanissa, jossa kissat elävät yhdessä rakkaimpiensa kanssa. Tiikeritähti kuitenkin keksi keinon tavata muita Synkän Metsän henkikissoja.
Kuten Tähtiklaanissakin, kaikkien unohtamat Synkän Metsän henkikissat haihtuvat hiljalleen aavemaisiksi hahmoiksi, jotka jäävät vaeltelemaan metsään.

Kuten Tähtiklaanissakin, Synkän Metsän henkikissat voivat kuolla tullessaat tapetuiksi, jolloin he katoavat kokonaan olemasta.