Säännöt, Copyt ja lähteet

Ylläpitäjä: Hopeapolku ja Idulilu
Sivupalvelu: Blogger
Soturikissat: Erin Hunter
Valokuvat: pixabay.com, freeimages.com
Taustakuva: pixabay.com
Muut kuvat: warriorcats.com, warriorpics.com (sivua   ei enää ole) + Erin Hunterin kirjallisuus
Sivujen materiaali ja kuvien muokkaus: Hopeapolku ja Idulilu (Ellei toisin mainita)
Lisäkiitokset: warriors.wikia.com, de.warrior-cats.wikia.com, fi.soturikissat.wikia.com

Säännöt
Kaikilla sivustoilla on omat sääntönsä. Jos sääntöjä ei noudateta, niin häntä rangaistaan ylläpitäjien parhaalla katsomallaan tavalla. Kiusaaja voi esimerkiksi tulla estetyksi tai saada varoituksen.
  1. Kaikenlainen kiusaaminen on ankarasti kielletty. Kaikista kiusaamistapauksista pitää ilmoittaa ylläpitäjille. (mieluiten vieraskirjassa)
  2. Ketään tai mitään ei saa haukkua, jättää toista ulkopuolelle tai heittää niin kutsuttua "läppää." Kaikki nämä kuuluvat kiusaamiseen, joka on tiukasti kielletty!
  3. Kopioiminen on kielletty ilman lupaa. (lukee myös alhaalla.)
  4. Kiroilu ja spämmääminen kielletty.
  5. Sopimattomat nimet ja asiat ovat myöskin kiellettyjä. Esim. sellaiset asiat ja nimet, jotka viittaavat ja/tai arvostelevat jotakin ihmisryhmää, uskontoa, ihon väriä, seksuaalisuutta, ovat jollain tavalla rasistisia tai muuten vain ketä tahansa loukkaavia, rumia tai sopimattomia.
  6. Et saa esiintyä toisen nimellä tai käyttää toisten profiilikuvia.
  7. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, eikä toisten mielipiteitä saa alkaa arvostella. Niistä voi keskustella rauhallisesti, mutta kenenkään mielipidettä ei saa alkaa haukkumaan.
  8. Ylläpitäjille voi ystävällisesti kertoa sivustolta löytyneistä virheistä ja antaa parannusehdotuksia.
Kopiointi Hopeapolulta on kielletty ilman erillistä lupaa. Kaikkien Hopeapolun suomentamien tekstien kopioiminen on ehdottomasti ja jopa tekijänoikeuslain nojalla kielletty. (Ainoa poikkeus on Hopeapolun soturilaki, sen kopiointi on sallittu